Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de boletus deshidratados
- 500 g de agua caliente
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de brandy
- 1000 g de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
- 1 - 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 250 g de setas frescas en láminas o en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35 Min
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Rollos de sardina al horno
30 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Picantones con salsa de uvas
40min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Steak tartare
30 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min