Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de boletus deshidratados
- 500 g de agua caliente
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de brandy
- 1000 g de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
- 1 - 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 250 g de setas frescas en láminas o en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras en salsa de castañas y risotto de naranja
1 Std. 40 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 godz. 10 min
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 min
Paté de champiñones y nueces
5 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 Std.
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5 Std. 40 Min
Perdices confitadas
26h 30min