Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 20 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharada de comino en grano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 2 tiras de piel de limón
- 3 cucharadas de zumo de limón
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 80 g de vermut rojo
- 500 - 700 g de pechuga de pavo sin piel (en 18 tiras de aprox. 5x15 cm)
- 10 g de caramelo líquido
- 80 g de agua
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 201 kJ / 48 kcal
- Eiwitten
- 5.71 g
- Koolhydraten
- 0.73 g
- Vetten
- 2.47 g
- Vezels
- 0.02 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escalopines al limón y vino blanco
35 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 min
Pechuga de pavo con hierbas a la sal
45 min
Solomillos de pollo con setas
1 godz.
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min
Pez espada con anacardos
45 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Calamares al whisky
45 min
Solomillo con sobrasada y miel
50 min