Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 20 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharada de comino en grano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 2 tiras de piel de limón
- 3 cucharadas de zumo de limón
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 80 g de vermut rojo
- 500 - 700 g de pechuga de pavo sin piel (en 18 tiras de aprox. 5x15 cm)
- 10 g de caramelo líquido
- 80 g de agua
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 201 kJ / 48 kcal
- Eiwitten
- 5.71 g
- Koolhydraten
- 0.73 g
- Vetten
- 2.47 g
- Vezels
- 0.02 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechuga de pavo rellena
45 min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1h
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35 min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2h
Rollitos de lomo de cerdo con espinacas
55 min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Ensalada templada con cerdo agridulce
20 min
Papillote de pollo con uvas
40 min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40 min