Compatibele versies
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de agua
- 4 patatas medianas
- 150 g de queso provolone
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta
- 50 g de tomates cherry
- 200 g de butifarra blanca fresca (sin piel y desmenuzada)
- 20 g de tomates secos (cortados en tiras)
- 50 g de champiñones frescos (cortados en trozos)
- 50 g de hojas de acelgas en juliana
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de orégano seco
- 30 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 989 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 10.83 g
- Koolhydraten
- 14.08 g
- Vetten
- 15.21 g
- Vezels
- 1.69 g
Alternatieve recepten
Salteado de butifarra y champiñones
30 Min
Galets rellenos de boloñesa
3h
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 Std.
Brazo de patata
45min
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Cestas de lentejas con butifarra
1h 20min
Coca de vidre con almendra
2h
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1 Std.
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de Llavaneres
1 Std.
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min