Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 60 g)
- 8 tomates cherry en mitades
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 150 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 3 - 4 láminas de masa filo de 30x40 cm
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 butifarra cocida (aprox. 150 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 4.27 g
- Koolhydraten
- 9.48 g
- Vetten
- 9.28 g
- Vezels
- 2.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarrones con criollos y espinacas
30 Min
Salteado de butifarra y champiñones
30 Min
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1 Std. 15 Min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 Min
Estofado de ternera con tortellini
1sa
Estofado al estilo de Yoda (Star Wars, El Imperio contraataca)
1 Std. 15 Min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1sa
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 godz. 20 min
Focaccia rústica sin gluten
2 Std. 40 Min
Xató
15 Min
Guiso de judías con salchichas
25 Min