Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g batata p/ cozer s/ casca, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g cebola
- 2 ovos
- 30 g flocos de aveia finos
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de noz-moscada
- 100 g cebola cortada em metades
- 1 dente de alho
- 350 g folhas de espinafres, descongeladas, escorridas
- 3 pitadas de pimenta
- 30 g azeite
- 3 c. sopa de manteiga ghee
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 400.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2h
Pastéis de soja
20min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Lasanha de legumes
1h 15min
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1h 30min
Feijão-verde em molho de tomate
30min
Salteado de cogumelos e legumes asiático
55min
Saltear 200 g de beringela
30min
Esparguete integral com cebola e acelgas
1 Std. 10 Min
Saltear 400 g de beringela
35min
Saltear 200 g de curgete
20min