Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g batata p/ cozer s/ casca, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g cebola
- 2 ovos
- 30 g flocos de aveia finos
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de noz-moscada
- 100 g cebola cortada em metades
- 1 dente de alho
- 350 g folhas de espinafres, descongeladas, escorridas
- 3 pitadas de pimenta
- 30 g azeite
- 3 c. sopa de manteiga ghee
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 400.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de grão com arroz de brócolos
13 Std. 10 Min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 Std.
Legumes salteados com molho de brócolos - TM5
30 Min
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2 Std.
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2 Std.
Noodles de spirulina com ratatouille
1 godz. 45 min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 Std. 20 Min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3 godz. 25 min
Carpaccio de beterraba - TM6
20min
Ramequins com couve, batata e ovos macios
1 Std. 15 Min
Piza vegetariana rápida
50min
Húmus de aproveitamento de legumes
10 min