Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 250 g arroz basmati
- 200 g folhas de espinafres, frescas
- 600 g filete de bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 150 g natas c/ 30% de gordura
- ½ c. chá de amido de milho
- 1 pitada de pimenta branca
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 min
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45 min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1 Std. 50 Min
Papelotes de salmão com salada de batata
45 min
Salada de bulgur com romã
50 min
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40 min
Lentilhas com salmão em lascas
35 min
Bacalhau com pistácio e cuscuz
30 min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 min