Compatibele versies
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 10 g coentros
- 3 ramos de alecrim, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal
- 1 c. chá de pimenta em grão
- 60 g banha
- 2000 g perna de borrego
- 60 g geleia de marmelo
- 200 g vinho branco
- 1 laranja, só o sumo
- 150 g água
Puré de couve flor e pêra
- 500 g pera cortada em pedaços
- 500 g couve-flor cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ limão, só o sumo
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. sopa de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de frango com molho de caril e arroz de agrião
40min
Lombinho de porco com salada primavera
45min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM31
2h 30min
Caril de peixe rico
50 phút
Empadão de pato com alheira
1h 50 min
Almôndegas com molho de romã
30min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45min
Peru festivo
30min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1h