Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera

Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera

4.9 7 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 5min
6 doses

Ingrediënten

Borrego
  • coentros
    10 g
  • alecrim só as folhas
    3 ramos de
  • dentes de alho
    6
  • sal
    1 c. sopa de
  • pimenta em grão
    1 c. chá de
  • banha
    60 g
  • perna de borrego
    2000 g
  • geleia de marmelo
    60 g
  • vinho branco
    200 g
  • laranja só o sumo
    1
  • água
    150 g
Puré de couve flor e pêra
  • pera cortada em pedaços
    500 g
  • couve-flor cortada em pedaços
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • limão só o sumo
    ½
  • manteiga
    50 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • hortelã só as folhas
    2 c. sopa de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 71 g
Calorieën 0 kJ / 708 kcal
Vetten 35 g
Koolhydraten 23 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...