Compatibele versies
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
- 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
- 180 g chalota cortada em metades
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1453 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão à florentina
45 min
Guisado cremoso de peru com bacon e alho-francês
35 min
Lombo de porco recheado
1 Std. 30 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 min
Embrulhos de couve com salmão
1 godz.
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
1 Std. 30 Min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1 Std. 5 Min
Lombo de borrego com chutney de legumes e batata corada
Geen beoordelingen
Rolos de porco com espinafres
55 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 godz.
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 Std. 30 Min
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1 godz.