Compatibele versies
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g lombinho de porco, numa só peça (ver dica)
- 80 - 100 g tâmaras s/ caroço
- 180 g chalota cortada em metades
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1453 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strogonoff de frango e castanhas
40 Min
Frango no forno com massinha
2h
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 Min
Strogonoff de vitela com legumes
40 Min
Quiche de peru e cogumelos
1h 10min
Salmão no forno com tomate seco
30 Min
Escalopes de vitela com redução de morango
30 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Guisado de frango – na quiche
3小时 20 分钟
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9 Std.
Frango assado com laranja e arroz árabe
1 Std.
Vitela com molho de laranja
40 Min