Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 270 g water
- 1 tl suiker
-
10
g verse gist, verkruimeld
of 4 g gedroogde gist - 30 g olijfolie, en iets meer om te besprenkelen
- 1 tl zout
- 300 g gehakte tomaten, uit blik
- 5 g blaadjes verse basilicum
- 1 - 2 snuifjes zout
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 200 g mozzarella, in stukken (1 cm)
- 100 g rode ui, in plakjes
- 100 g courgette, in blokjes (1 cm)
- 100 g gele paprika, in blokjes (1 cm)
- 100 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 100 g kerstomaten, gehalveerd
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2832 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 659 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Russische salade
Keine Bewertungen
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Harira
7 Std.
Tunesische Chorba
45 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Sojabolognese
40 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min