![Risotto printanier Risotto printanier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/580adc2c04ab50da821be3df8712a521/Derivates/b496b6bf8a4cb3ff812ebe744db731f9f98d3a0c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 Std. 30 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min