Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2u. 30min
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h