Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 Min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 Std. 30 Min