Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 min
Risotto aux asperges
35min
Sarrasin avec champignons
25 Min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 Min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min