Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g cashews
- water, to soak
- 170 g butternut pumpkin, peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)
- 450 g liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste
- 60 g nutritional yeast
- 170 g extra virgin olive oil
- 45 g apple cider vinegar
- 1 tbsp chilli powder
- 1 ½ tsp dried chilli flakes
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- tortilla chips
- guacamole, to garnish
- fresh tomato salsa, to garnish
- fresh jalapeño chilli, sliced, to garnish
- fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 13368.3 kJ / 3195.1 kcal
- Eiwitten
- 77.9 g
- Koolhydraten
- 121.3 g
- Vetten
- 283.9 g
- Verzadigd vet
- 46.4 g
- Vezels
- 29.5 g
- Natrium
- 2106.5 mg
Alternatieve recepten
Fermented beetroot dip
25 Std.
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Apple and spice shrub
48hod. 35min
Boiled Eggs
20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Whipped Feta
35min