Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cucharadita de salvia seca desmenuzada (y algo más para espolvorear)
of 5 g de hojas de salvia fresca - 6 pellizcos de sal
- ½ pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 diente de ajo
- 20 g de tomates secos en aceite (escurridos), en tiras finas
- 4 rebanadas de pan blanco
- 5 cucharadas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 451.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Lentejas guisadas
50min
Judías pintas con verduras
35min
Alubias con bacalao
30min
Potaje de judías con borrajas
30min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20min
Garbanzos con verduras y arroz
45min
Paella de verduras (HESTA CUE)
40min
Paella de verduras
40min