Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomate verde
- 1 diente de ajo, pelado
- 70 g de cebolla blanca, en trozos
- 450 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo, o al gusto
- 5 chiles pasilla, sin tallo y sin semillas
- 60 g de aceite vegetal
- 700 g de lomo de cerdo, en cubos (3 cm)
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- queso cotija, en rebanadas, para servir
- crema ácida, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2239.5 kJ / 535.3 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 680.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Entomatado de cerdo
1 godz.
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 godz.
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Chilorio
1 godz.
Pierna de cerdo colorada
1 godz.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pollo encacahuatado
45 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min