Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos, asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz, para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal, para freír
- 250 g de crema, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2569.6 kJ / 614.1 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 979.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa roja de molcajete
10min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
40min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 godz.
Nopales al guajillo TM6
35min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Salsa verde cocida
30min
Pozole Rojo
1h 30min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Picadillo
25 Min