Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sobras de pão seco
- 50 g amêndoa s/ pele
- 10 g salsa
- 2 dentes de alho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 folha de louro
- 1 pau de canela
- 1 c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- 50 g vinho branco
- 350 g tomate em pedaços
- 150 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 150 g nabo cortado em pedaços pequenos
- 150 g pastinaca (rábano ou cherovia) cortada em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 400 g água
- 400 g cuscuz
- Coentros picados q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2212.3 kJ / 528.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 88.5 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 1006.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel de cenoura
15min
Gratinado de legumes e queijo
45min
Salada de bulgur com romã
50 Min
Gratinado de nabo
Geen beoordelingen
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Canja de noodles
40min
Penne com curgete e molho de feijão
35 Min
Mac and cheese
45min
Batatas recheadas
1 Std. 30 Min
Caril de feijão-preto
35 Min
Cuscuz de couve-flor com tofu
8h