Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1003 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Vetten
33.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
18.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Citrus Cheesecake
2 Std. 45 Min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 Std.
Coconut rum sauce
15 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min