Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1003 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Vetten
33.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
18.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Geen beoordelingen
Meat Stock Paste
Geen beoordelingen
Pork and apple cider stew
1u. 40min
Buddha's Delight
55min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1u.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Soubise sauce
30min
Braised Rice Wine Fish
20min
Beef "Burgundy"
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Prawn Chive Dumplings
1u. 30min
Pork belly with spring onions
1u. 10min