Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
La garniture
- 500 g de chair de potiron, coupé en morceaux
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles (1 cm)
- 200 g de lait
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
Le montage
-
150
g de fromage taleggio, coupé en tranches
of 150 g de brie, coupé en tranches -
150
g de speck tyrolien, coupé en tranches
of 150 g de jambon, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1312 kJ / 313.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 810 mg
Alternatieve recepten
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Boulettes lentilles-champignons, purée de chou-fleur, sauce à la moutarde
1h 40 min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 Std. 40 Min
Lasagne à la butternut
2h
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Röstis de carottes et pommes de terre
40min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Risotto au potimarron
1 Std.