![Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote) Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0102878c-4c16-4c10-9018-c2263ebb1c53/Derivates/73ffb3d9-8728-4dfa-a212-a17094c56938.jpg)
Compatibele versies
Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Joulukinkku
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pane raffermo, raffermo, a pezzi (3 cm)
- 50 g di senape
-
20
g di zucchero grezzo
of 20 g di miele - 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 - 3 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1000 g di coscia di maiale disossata, precotta e salata
Porkkanalaatikko
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di riso a chicco tondo
- 500 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo
- 1 uovo
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di zenzero in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2865.5 kJ / 684.9 kcal
- Eiwitten
- 39.6 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 762.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa imperiale
1h
Tacos con verdure e fagioli (TM6)
Geen beoordelingen
Dal makhani
Geen beoordelingen
Salsa alla birra e mele
35 min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Crema di formaggio spalmabile
5 Min
Salsa selinuntina
15 min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5 Std. 10 Min
Salsa tartara
10min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min