Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 couves kale cortadas em fatias (1 cm aprox.)
- 320 g massa curta, seca
- 40 g queijo parmesão
- 1 dente de alho
- 10 g salva fresca, só as folhas
- 60 g cebola
- 30 g azeite, mais 1 c. de sopa p/ temperar
- 60 g queijo-creme
- 1 - 2 pitadas de sal
- 2 - 4 pitadas de pimenta preta
- 20 g pinhão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 82.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Seitan Wellington com legumes a vapor
1 godz. 45 min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 min
Guisado de cevada com vegetais
35 min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 min
Legumes com arroz vietnamita
40 min
Estufado de beringela picante
30 min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 Std. 30 Min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1 godz. 15 min
Salada de milho painço, lentilhas e romã
2h 35 min
Estufado de lentilhas com legumes
1 godz. 45 min