Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 couves kale cortadas em fatias (1 cm aprox.)
- 320 g massa curta, seca
- 40 g queijo parmesão
- 1 dente de alho
- 10 g salva fresca, só as folhas
- 60 g cebola
- 30 g azeite, mais 1 c. de sopa p/ temperar
- 60 g queijo-creme
- 1 - 2 pitadas de sal
- 2 - 4 pitadas de pimenta preta
- 20 g pinhão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 82.2 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 858.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur
35 phút
Caril de grão com arroz de brócolos
13h 10min
Estufado de beringela picante
30 phút
Salada de quinoa com tofu
55 phút
Caril de millet com frango
35 phút
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 Min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 Min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 phút
Legumes com arroz vietnamita
40 Min
Salada de espargos e lentilhas
1 Std.
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1 Std.
Salada de cevada com frango e beterraba
8hod. 40min