Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g espelta
- 20 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 1 dente de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g salsa
- 50 g cebola
- 300 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo caldo de legumes - 150 g pão duro cortado em pedaços
- Leite q.b. p/ demolhar (200-250 g aprox.)
- 2 ovos
- 1 - 2 pitadas de cominhos em pó
- ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Brownie de batata-doce
1 Std.
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1 Std. 15 Min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1 Std.
Risoto com beringela e tomate
35 Min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30 Min
Rolo vegetariano
1h 50min
Queques de queijo feta e tomate cereja
40min
Cuscuz mediterrânico
10min
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2h 50min