Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 150 g quinoa, lavada e escorrida
- 8 folhas de couve lombarda, s/ talo (40 g cada aprox.)
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
- 400 g lombos de salmão s/ pele, cortado em pedaços
- 130 g natas, min. 30% de gordura
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 2 - 3 pitadas de sal
- 30 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
- 30 g amido de milho
- 30 g manteiga
- 1 - 2 c. sopa de caril em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1421.2 kJ / 339.7 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 104.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1h
Salmão à florentina
45min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 min
Almôndegas de peru cremosas
45min
Moussaka vegetariana
1u. 10min
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35 min
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1u. 30min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Tomatada de bacalhau bragançana
35 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h