Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pés de aneto, só as folhas
- 4 pés de coentros, só as folhas
- 4 pés de cerefólio, só as folhas
- 50 g pão ralado
- 60 g manteiga cortada em pedaços
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 250 g arroz basmati
- 250 g folhas de espinafres, frescas
- 600 g bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 150 g natas c/ 35% de gordura
- ½ c. chá de amido de milho
- 2 pitadas de pimenta branca
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2624 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 800 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1h 30min
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Almôndegas de peru cremosas
45min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Risoto de abóbora e borrego
50min
Filetes de truta a vapor com puré de brócolos
40min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Almôndegas de frango e ervas
35 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Bacalhau com crosta de amêndoa
1h 15 min
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min