Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagrete
- 20 g azeite
- 10 g vinagre de sidra
- 5 folhas de hortelã
- ½ c. chá de sal
Salada de frango
- 1000 g água
- 1 cenoura cortada em pedaços
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços
- 40 g chalota cortada em pedaços
- 4 coxas de frango s/ pele (70 g cada aprox.)
- 5 g sal grosso
- 200 g batata cortada em pedaços
- 15 espargos verdes
- 100 g queijo Fontina
- 420 g legumes em conserva, qualquer tipo
- 15 tomates-cereja
- 15 azeitonas pretas s/ caroço
- 10 corações de alcachofra frescos em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de conservas
35min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30min
Crepes de banana e espinafres com manteiga de amêndoa
45 Min
Molho cremoso de café
Geen beoordelingen
Vichyssoise com maçã verde
45 Min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Salada de truta e ervilhas
40min
Lasanha de curgete - TM6
2 Std. 15 Min
Carpaccio de beterraba - TM6
20 Min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50min
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35min
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min