Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagrete
- 20 g azeite
- 10 g vinagre de sidra
- 5 folhas de hortelã
- ½ c. chá de sal
Salada de frango
- 1000 g água
- 1 cenoura cortada em pedaços
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços
- 40 g chalota cortada em pedaços
- 4 coxas de frango s/ pele (70 g cada aprox.)
- 5 g sal grosso
- 200 g batata cortada em pedaços
- 15 espargos verdes
- 100 g queijo Fontina
- 420 g legumes em conserva, qualquer tipo
- 15 tomates-cereja
- 15 azeitonas pretas s/ caroço
- 10 corações de alcachofra frescos em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min
Taça de frango, vegetais e cuscuz
2h
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55min
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1h
Salada legumes com molho de romã
30min
Salada tailandesa com camarão e molho de amendoim
30min
Salada de pescada com molho de manga
35min
Sanduíches de frango com molho de iogurte
5min
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
55min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40min
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1h
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35min