Apparaten en Accessoires
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
rode uien in dunne plakjes100 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
verse jalapeñopeper in dunne plakjes1
-
sinaasappel enkel het sap1
-
limoen enkel het sap1
-
komijnzaad1 tl
-
kruidnagel1 tl
-
pimentbessen1 tl
-
teentjes knoflook3
-
zout4 tl
-
2 tl Achiote pastazoete paprikapoeder2 tl
-
½ tl chipotle chilipoederchilipoeder½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
tomaat ± 70 g, in partjes1
-
langkorrelige rijst200 g
-
zoete maïskorrels, uit blik50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
olijfolie20 g
-
water1000 g
-
verse koriander10 g
-
avocado zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2206.6 mg
Eiwitten
43.7 g
Calorieën
2396.7 kJ /
572.8 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
61.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Ovenburger
1u. 45min
Vegetarische chili
35min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen