Apparaten en Accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Eiwitten
210.4 g
Calorieën
5271.8 kJ /
1260 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
11.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen