Compatibele versies
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10 Std.
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.