Compatibele versies
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1ωρ.
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50 λεπτ.
Tunesische Chorba
45min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Margarita
10 λεπτ.
Risotto met Parmezaanse kaas
30 λεπτ.
Minestrone
45min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min