Apparaten en Accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Eiwitten
210.4 g
Calorieën
5271.8 kJ /
1260 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
11.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Ontbijt gebak
40min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Lemon curd
20min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Aardappel- en spruitjespuree
40min