Apparaten en Accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Eiwitten
210.4 g
Calorieën
5271.8 kJ /
1260 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
11.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Charoset
15min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Hollandaisesaus
15min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Hollandaisesaus
15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen