Compatibele versies
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
of 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2h
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen