Apparaten en Accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
2 porties
Ingrediënten
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3852.1 mg
Eiwitten
241.3 g
Calorieën
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Vetten
27.8 g
Vezels
15.9 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
181.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Bessenschuim
10min