Compatibele versies
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
of 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15 min.
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min