Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (optioneel)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
of 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 733.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geklopt eiwit
5min
Zalmtartaar
10 dk
Bananen powerballs
15 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Dadel curry dip
5min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Pisco sour
Geen beoordelingen
Zuurkool
Geen beoordelingen
Peren in rode wijn
5h
Tequila 'Refresher'
5min
Pastilla met kip
1sa 10 dk