Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (optioneel)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
of 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 733.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mout milkshake
10min
Boemkool buffalo hapjes
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Champignon- en chocolademuffins
1h
Zuurkool
Keine Bewertungen