Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 10 ½ oz all-purpose flour
- 3 oz water, ice cold
- 6 oz unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg (optioneel)
- 1 tsp salt
Filling
- 3 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 1 oz Parmesan cheese
-
4
oz yellow onion, cut into pieces
of 4 oz shallots, cut into pieces - 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 14 oz fresh mixed mushrooms (e.g. , cremini, button, king trumpet, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
-
2
oz mascarpone cheese
of 2 oz crème fraîche - 1 large egg, whisked, to brush
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 37.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 909.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grisons Barley Soup
55 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1j 10 menit
Mini Mushroom Galettes
1h 45 min
Baked Brie Pie
50 Min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1j 10 menit
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Leek Pie
1h 45 min
Tomato Tart Tatin
1j 10 menit
Mushroom and Spinach Strata
2h 10 min
Mushroom Taco Filling
35 Min