Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de zanahoria, en trozos
- 1 echalot, pelado y en mitades
-
6 - 8
hojas de albahaca frescas
of 1 cdita de albahaca seca - 30 g de aceite de oliva
-
200
g de salchicha de Andouille, en trozos
of 200 g de salchicha de su elección (p. ej. salchicha ahumada de res, polaca, Viena, etc.) - 700 g de agua
- 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 320 g de pasta corta seca
- 200 g de lentejas, escurridas
- 10 g de vinagre balsámico
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 684.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 min
Cacerola de papa y salmón.
45 min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1h
Guiso de frijoles con tubérculos
20 min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Ensalada de coliflor y papa
30min
Guiso marinero con papas
45 min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Sopa de pollo de invierno
1h
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min