Compatibele versies
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
- 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
- 100 g jugo de naranja
- 25 g de miel de abeja
- 10 g de salsa de soya
- 3 pizca de pimienta molida
- 1 cdita de fécula de maíz
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
- 2 pizcas sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pizcas de flor de sal
of 2 pizcas de hojuelas de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2053 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 573.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al curry de coco con arroz
45min
Crema Vychissoise con camarones
2 Std. 30 Min
Okonomiyaki
30 min.
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1 godz.
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1 godz.
Dip de hueva de salmón (Taramasalata)
15min
Ravioles de salmón y queso
50 min
Salmón en costra con risotto de limón
45min
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2 Std.
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10min
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min