Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.8 mg
Alternatieve recepten
Pascualina
1h 45min
Vegetarian Pizza
Geen beoordelingen
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min