Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.8 mg
Alternatieve recepten
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
White chocolate and strawberry trifle
25h
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Mini rum baba bundts
2h
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Vanilla Madeleines
1h 30min