Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g water
- 80 g white wine
- 60 g lard
- 25 g olive oil
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 1 pinch sugar
- 500 g flour
- 2 eggs (53-63 g each)
- 10 g salt
Marinated meat
- 600 g pork loin, sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g water
- 1 tsp salt
- 1 tsp sweet paprika powder
- ½ tsp ground black pepper
Eggs
- 4 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 150 - 200 g chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)
- 100 g Iberian ham, thinly sliced
- 1 egg yolk, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 261.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Beef Rendang
Geen beoordelingen
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Chicken with red peppers
1h 5min
Sicilian Salad
30 Min
Avo and egg spread
35 Min
Sardine Sandwich Spread
5min