Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos en cocotte
- mantequilla para engrasar
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de espárragos verdes en trozos (reserve las yemas)
- 4 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 15 g de mostaza
- 50 g de vino blanco
-
100
g de nata (30-40% de grasa)
of 100 g de nata de soja - 6 huevos
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
Cebada perlada con verduras
- 1 lima
- 90 g de aceite de oliva
- 10 g de hojas de albahaca frescas
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de pasas
- 80 g de tomates cherry en mitades
- 50 g de guisantes (frescos o congelados)
- 80 g de cebolla en trozos
- 150 g de cebolla roja en tiras
- 100 g de bulbo de hinojo en tiras
- 750 g de agua
- 250 g de cebada perlada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2042 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 604.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Remolacha cocida (Pelar)
40 Min
Malfatti de espinacas con setas
40 Min
Ensaladilla de coliflor asada en pan de hamburguesa
3 Std.
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1 Std.
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Muhammara
1 Std. 10 Min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Pizza de remolacha y kale
2 Std. 30 Min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50min
Limonada con pepino
5 Min