Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 300 g de cebada perlada lavada y escurrida
- 40 g de cebolleta en trozos (reserve el tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca
- 40 g de aceite de oliva
- 70 g de zanahoria en dados de 1 cm
- 100 g de pimiento rojo en dados de 1 cm
- 100 g de calabacín en dados de 1 cm
- 130 g de berenjena en dados de 1 cm
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pellizcos de tomillo seco (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de batatas y brócoli
20 min
Ensalada templada de mijo, lentejas y granada
2 Std. 50 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 min
Pasta con calabaza y kale
45 min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 godz.
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 min
Muffins veganos con compota de manzana y pera
1h 15min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 godz.
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Crumble de almedras y verduras
1 godz.
Risotto de cebada perlada
1 godz.