Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentejas rojas partidas
- 500 g de agua
- 120 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de pimiento en trozos
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 120 g de vino tinto
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 2 cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 berenjenas (en rodajas de 1 cm)
- 40 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 500 g de leche
- 40 g de harina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1428 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 13.64 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 22.64 g
- Vezels
- 4.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1h
Crumble estilo indio
1h
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1h
Chile sin carne
1h
Guiso de verduras de raíz
1 godz. 40 min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h