Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas secas (pardina o castellanas)
- 3 cucharaditas colmadas de semillas de comino (10 g)
- 4 cucharaditas colmadas de semillas de cilantro (10 g)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 30 g de cilantro fresco y algo más para decorar
-
50
g de coco fresco pelado en trozos (2-3 cm)
(optioneel)
of 3 cucharadas colmadas de coco rallado en trozos (2-3 cm) (optioneel) - 80 g de mantequilla en trozos
- 300 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
½ - ¾
de cucharadita de cayena molida
of 1 - 2 chiles verdes frescos - 1000 - 1200 g de calabaza en 8 trozos sin semillas y con piel
- 1000 g de agua
- 250 - 300 g de pimiento rojo asado en conserva en trozos (1-2 cm)
- 130 g de crème fraîche (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1504 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Curry indio de verduras
40min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45 min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Curry de calabaza y pollo
40min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2hod. 40min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min