Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ temperar
- 350 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 3 - 4 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 50 g queijo parmesão
- 500 g queijo ricota
- 1 ovo
- 500 g batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)
- 20 g pão ralado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folhado de ervilhas e batata-doce
50min
Gratinado de batata e aipo
1 Std. 10 Min
Gratinado de legumes e queijo
45min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Tartes de alho-francês, funcho e queijo de cabra - TM6
Geen beoordelingen
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Gratinado de funcho vegan
1 Std. 25 Min
Moussaka vegetariana
1 Std. 10 Min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1h 30min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h