Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
of 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimento recheado com arroz e salsa
55min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40min
Feijoada vegetariana
1h 20 min
Legumes a vapor com molho de tomate
30min
Massa integral com legumes salteados
35min
Salteado de legumes com molho de amendoim
30min