Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
of 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alho-francês à Brás
45min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30 Min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Fettuccine com pesto de favas
25min
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Baklava vegan
2h 40min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1 Std. 5 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Massa com lentilhas e salsicha
35min