Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 80 g água
- 2 - 3 pitadas de sal
- ¼ c. chá de vinagre de sidra
- 20 g azeite, mais 1 c. de chá
- 150 g farinha
Recheio
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
-
350
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em fatias
of 350 g cogumelos Paris cortados em fatias - ¼ c. chá de sal
- 100 g folhas de espinafres, frescas
- 25 g manteiga
- Farinha q.b. p/ polvilhar
-
50 - 60
g queijo feta esfarelado
of 50 - 60 g queijo mozarela esfarelado - 3 - 4 pitadas de flor de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 645 kJ / 154.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 180.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 godz. 20 min
Enrolado de cogumelos
1 godz. 20 min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1sa
Tarte vegetariana
1sa
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Beringela recheada com atum
1sa
Penne com beringela no forno
50 Min
Tiborna de cogumelos e legumes de outono
24h
Rolo vegetariano
1 Std. 50 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 dk
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min