Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços (2-3 cm)
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ guarnecer
-
250
g lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
of 250 g lentilhas secas cozidas - 250 g feijão-branco cozido escorrido
- 600 g água
- 20 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- Croutons q.b. p/ guarnecer (optioneel)
- Vinagre balsâmico q.b. p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 364 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Cheeseburgers vegan
10h
Strogonoff de legumes
30min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Batata-doce recheada com tempeh e tahini
1h
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min
Feijoada vegetariana
1h 20min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h
One pot de lentilhas e espinafres
1h