Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de lentilhas e beringela
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g azeite
- 150 g lentilhas verdes
- 300 g beringela cortada em cubos (3 cm)
- 80 g vinho tinto
- 200 g tomate em pedaços
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de tomilho
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 16 folhas de massa filo, retangulares
- Óleo ou azeite q.b. p/ pincelar
Molho de iogurte e menta
- 10 g folhas de hortelã
- 10 g raspa de limão de preferência biológico
- 150 g iogurte grego
- 10 g sumo de limão de preferência biológico
- 2 - 3 pitadas de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel com húmus de beterraba
20 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Poke vegetariano
50 min
Pita de falafel com molho de iogurte
12h
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40 Min
Wellington vegetariano
2 godz. 15 min
Caril de lentilhas
1h 30min
Pão pita com falafel
10h
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
35 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 min.
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min
Húmus
10 Min