Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- 100 g alho-francês cortado em rodelas
- 60 g cenoura baby
- 100 g cogumelos laminados
- 2 c. sopa de farinha tipo 65
- 150 g água
- 20 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 100 g espargos verdes baby
- ½ limão, só a raspa
- ½ c. chá de orégãos
- 6 tomates-cereja vermelhos
- 6 tomates-cereja amarelos
- 500 g massa folhada
- 1 gema de ovo batida p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2278.1 kJ / 544.5 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 224.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1h
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Cuscuz com legumes à valenciana
35min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 min
Trouxas de legumes
1h
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10 phút
Rolo vegetariano
1h 50 min
Scones de queijo cheddar e azeitonas
25min