Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g acelgas
- 1 dente de alho
- 10 g gengibre fresco cortado em fatias finas
- 1 cebola cortada ao meio
- 150 g cenoura cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 80 g alho-francês cortado em rodelas
- 10 g azeite
- 150 g bolbo de aipo cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 300 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 10 g sumo de limão, mais q.b. p/ temperar
- 2 talos de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- ¼ c. chá de pimenta moída
- Sal q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 970.5 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 265.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Cevada com ratatouille
40min
Estufado de beringela picante
30min
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Geen beoordelingen
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Geen beoordelingen
Risoto de couve e favas
35min
Cozido de tofu
30min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35min
Estufado de tofu
30min