Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g acelgas
- 1 dente de alho
- 10 g gengibre fresco cortado em fatias finas
- 1 cebola cortada ao meio
- 150 g cenoura cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 80 g alho-francês cortado em rodelas
- 10 g azeite
- 150 g bolbo de aipo cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 300 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 10 g sumo de limão, mais q.b. p/ temperar
- 2 talos de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- ¼ c. chá de pimenta moída
- Sal q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 970.5 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 265.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Estufado de beringela picante
30 Min
Salada de cuscuz com beringela
30 Min
Caril de millet com frango
35 Min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1 Std.
Salada de arroz com salmão e pak choi
50 Min
Sopa e tofu com legumes
45 Min
Curgetes recheadas com arroz e carne
1h 5min
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6
72 Std. 30 Min
Bolinhos de legumes indonésios (vegan) -TM6
Geen beoordelingen
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min
Cevada com ratatouille
40 Min