Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo chapéus de bruxa (ver dica)
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
50
g chalota
of 80 g cebola - 250 g curgete cortada em cubos
- 150 g milho cozido escorrido
- 50 g natas
- 100 g queijo-creme
- 50 g queijo feta esfarelado
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte vegetariana
1 godz.
Strogonoff de legumes
30 min
Polenta de favas
45 min
Timbale de ervilhas e curgete
1h 10min
Medalhões de quinoa
50 min
Folhado de seitan
45 min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Massa com frutos secos e tomate seco
30 min
Pilaf com curgete, cogumelos, tomate e açafrão
30 min
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40 min