![Kacangma (Motherwort Chicken) Kacangma (Motherwort Chicken)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9805df7acd36f972396cafcc53a2f90/Derivates/a1a0a09c7506037053cfae0961fe350100dc5182.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g toasted sesame oil
- 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
- 20 g motherwort (see tips)
- 100 g distilled rice wine
- 200 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turmeric Chicken
50 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min