Apparaten en Accessoires
Kacangma (Motherwort Chicken)
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
5 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger cut in slices100 g
-
toasted sesame oil30 g
-
kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)800 g
-
motherwort (see tips)20 g
-
distilled rice wine100 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
124 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1261 kJ /
301 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2u. 35min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Curry Chicken
1u.
Fried Beehoon
20min