Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g toasted sesame oil
- 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
- 20 g motherwort (see tips)
- 100 g distilled rice wine
- 200 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Tomato-egg soup
20 min
Salted Fish Pork Belly
30 menit
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Lemon Chicken
25 menit
Brown Rice Congee
30 menit
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 menit
Chicken Porridge
1j 10 menit