Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 566.9 mg
Alternatieve recepten
Mout milkshake
10min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Ninguna valoración
Stevige linzenchili
50min
Cholent
Ninguna valoración
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Ninguna valoración
Scandinavische hamburger
4h 10min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Ninguna valoración
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Karamel varkensvlees
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Ninguna valoración
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h