Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 566.9 mg
Alternatieve recepten
Advocaat
10 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10 min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1hod.
Hartenbroodjes
1hod.
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Verse zomerse loempia’s
30min
Rode kool cups met kip
25min
Kruidenboter flatbreads
35min
Groenten met aardappelen en vlees
35min