![Laugenbrötchen (Panini di Heidi) Laugenbrötchen (Panini di Heidi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6573aff1-dde3-4c67-ac0c-f21189b5f97e/Derivates/b6a06f8b-e901-431e-8157-368d816851a7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 395.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Panini sfogliati
3h 30min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10 min
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Biscotti sacher
2h
Bolo do caco
3h 30min
Bagel con bacon e uova
2h
Treccine con semi di papavero
16h 30 min
Panini al latte condensato
1h 15 min
Treccia al latte
2h 30min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Pancarrè
5 Std.