Apparaten en Accessoires
Baba ghanoush
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
920 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease15 g
-
eggplants (approx. 1000 g)2
-
lemon zested and juiced½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt50 g
-
tahini25 g
-
sea salt to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 920 g
Natrium
192.1 mg
Eiwitten
17.5 g
Calorieën
2508.1 kJ /
599.5 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
36.1 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
76.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Oven
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Falafel
1 Std. 25 Min
Ghee
2 Std. 10 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Polenta
25 Min