Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
TM6

Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Asperges en aardappelen

  • 600 g water
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje suiker
  • 5 g boter (optioneel)
  • 700 - 750 g aardappelen, klein of in stukken (zie tip)
  • 1000 - 1500 g asperges (wit of groen)

Hollandaisesaus

  • 20 - 40 g water
  • 10 - 20 g citroensap
  • 175 - 350 g boter
  • 4 - 8 eierdooiers
  • ½ tl zout
  • 1 - 2 snuifje gemalen peper

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2919 kJ / 698 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten