Apparaten en Accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optioneel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
2919 kJ /
698 kcal
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Dadel curry dip
5min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min