Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
- 600 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 5 g boter (optioneel)
- 700 - 750 g aardappelen, klein of in stukken (zie tip)
- 1000 - 1500 g asperges (wit of groen)
Hollandaisesaus
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g citroensap
- 175 - 350 g boter
- 4 - 8 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Vegan boter
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Snel brood
1h 15min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min