Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asperges en aardappelen
- 600 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 5 g boter (optioneel)
- 700 - 750 g aardappelen, klein of in stukken (zie tip)
- 1000 - 1500 g asperges (wit of groen)
Hollandaisesaus
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g citroensap
- 175 - 350 g boter
- 4 - 8 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade babka
3ч.
Perzik Bellini
5 мин.
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40 dk
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen